Check-Up Hayat Kurtarır

Detaylı bilgi için formu doldurun, sizinle iletişime geçelim.
Doğrulama KoduDoğrulama Kodunu Yenile
Check-Up Hayat Kurtarır17.05.2023

Hayat ile bağınız sağlıklı olmanızla doğrudan ilişkili. Sağlığınızla ilgili meydana gelebilecek en küçük bir aksaklık, hayatla olan küçük ayrıntılarla dolu bağınızı her an tehdit edebilir.

Koruyucu Sağlık hizmeti "check-up” bir hastalığı önlemek, erken aşamada tespit etmek için ihmal edilmemesi gereken hayati önem taşır. Yılda bir kez yaptıracağınız check-up ile olası sağlık sorunlarınızı önceden belirleyip erken tanı ve tedavi şansına sahip olabilirsiniz.

Hastalık ortaya çıkmadan önce gerekli gerekli önlemleri alarak, kişinin sağlıklı kalmasını sağlamak modern tıbbın gerekliliğidir. En fazla bir gününüzü ayırarak, bütün hayatınızın kalitesini belirleyebilirsiniz.

Hastalığın ortaya çıktıktan sonra ki tedavisi çok daha zor ve masraflıdır. Günümüzde modern tıp sayesinde hastalıkların erken tanı ve tedavisi mümkündür. Örneğin diyabetin erken tanısı ile kişi ömür boyu sıkıntı yaşamadan hayatını devam ettirebilir. Erken tespit edilmiş kalp damar rahatsızlığı, kişinin ileride yaşayabileceği inme (felç) gibi riskleri azaltacak tedavileri almasını sağlayabilir.

Hipertansiyon, sinsi ve erken tanısı ancak check-up gibi kontroller esnasında konulabilen bir hastalıktır. Tedavi edilmezse ciddi sorunlar oluşturabilir.

Yaşadığımız şehir hayatımız, sürekli bulunduğumuz stres ortamları, yediğimiz çoğu yemeklerin organik olmaması, farkında bile olmadan aldığımız radyasyonlar, çevre kirliliği, hareketsiz yaşam gibi 21. Yüzyıl sorunları sinsi hastalıkların görülme sıklığını arttırmış durumda. Bu hastalıkların başında kalp-damar hastalıkları, hipertansiyon ve diyabet gelmektedir.  Check up erken tanı ve farkındalık demektir.

Kendinize önem verin, check up yaptırın, sağlık durumunuzun farkında olun.